Animated Pink Pencil

•CHI Keratin Silk Infusion REVIEW


  Γεια σου! Σήμερα αποφάσισα να κάνω την διαφορά, και να σου κάνω ένα review σχετικά με κάποιο προϊόν για τα μαλλιά! Θα μιλήσω για το Keratin Silk Infusion της εταιρίας CHI, η οποία ειδικεύεται σε ότι αφορά τα μαλλιά.

  Το Keratin Silk Infusion είναι ένα προϊόν θεραπείας αποκατάστασης για τα ταλαιπωρημένα, φθαρμένα μαλλιά. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα φυσικής κερατίνης και μεταξιού κι ισχυρίζεται πως:

  • Αποκαθιστά την υγρασία και αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά από τις χημικές ουσίες
  • Προστατεύει και αναπληρώνει τα επίπεδα κερατίνης της τρίχας
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα και προλαμβάνει το μελλοντικό σπάσιμο
  • Το καθαρό μετάξι και τα αιθέρια έλαια argan και jojoba εισχωρούν στη δομή της τρίχας, προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη κι απαλότητα με διάρκεια
  • Δεν έχει parabens
  Το γεγονός πως βάφω τα μαλλιά μου επί 5 χρόνια συνεχόμενα, σε συνδυασμό με την θερμότητα που χρησιμοποιώ για το styling, τα έκαναν εύθραυστα και γεμάτα ψαλίδα. Πριν καν προλάβω να κόψω τις ξηρές και κατεστραμμένες "ουρές" που έκαναν, αυτές είχαν και πάλι εμφανιστεί. Για αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο προϊόν.
  Έμεινα, λοιπόν, πλήρως ικανοποιημένη. Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, προσδίδει στην τρίχα ενυδάτωση και λάμψη και την προστατεύει από το σπάσιμο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και αισθητά, καθώς τα μαλλιά γίνονται και πάλι υγιή, παρά τις επεξεργασίες που έχουν δεχθεί. Σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα που έχει το Silk Infusion, θα έλεγα πως το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  Η τιμή του είναι στα κοντά στα 16 Ε τα 59ml, μια αρκετά μικρή ωστόσο συσκευασία,  και στα 26 Ε τα 177ml. Επιπλέον, η σειρά Keratin Silk Infusion περιλαμβάνει σαμπουάν (20 Ε, τα 355ml), conditioner (20 Ε, τα 355ml), leave-in conditioner (19 E, τα 177ml) και κάποια ακόμα προϊόντα για styling, όπως λακ και styling cream.
  Αυτό που γνωρίζω εγώ προσωπικά, είναι πως τα προϊόντα chi μπορείς να τα βρεις μόνο διαδικτυακά και σε ορισμένα μαγαζιά, που πουλάνε είδη κομμωτηρίου. Αν, ωστόσο, κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας με ενημερώσει!

Share:

0 σχόλια